Over ons

Autobedrijf Jos Bongers, ruim 34 jaar actief in de regio Land van Cuijk. Dat is een lange tijd en dat is niet voor niets zo. Degelijkheid, betrouwbaarheid en weten wat de beleving van een auto is, hebben daartoe bijgedragen. Garantie, service, prijs-kwaliteit, allemaal punten waar we graag ons uiterste best voor doen. We zijn dan ook full-service; inkoop, verkoop, onderhoud, reparatie, schadeafwikkeling, APK-keuring, verkoopbemiddeling, autoruitschade en airco-onderhoud. Juist omdat we full-service zijn kunnen we u dit alles ook garanderen. We heten u dan ook van harte welkom!

 

Bosch Car Service Jos Bongers is een merk-onafhankelijk BOVAG autobedrijf dat alle werkzaamheden en oplossingen voor uw auto onder één dak biedt. Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, reparatie en advies, bent u bij Bosch Car Service Jos Bongers aan het juiste adres.

 

Door de ondersteuning van Bosch blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Wij verwelkomen u graag binnen ons bedrijf en zullen er alles aan doen om u de service en kwaliteit te bieden die u van een modern uitgerust autobedrijf mag verwachten.

 

Strenge (kwaliteits)eisen

 

Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn aangesloten bij de BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits)eisen die door BOSCH en de BOVAG worden vastgesteld en gecontroleerd. Bosch Car Service Jos Bongers is BOVAG klasse 1 gecertificeerd. Zo kunt u erop vertrouwen dat alleen dat gerepareerd of vervangen wordt wat nodig is en (vooraf) met u is afgesproken. Vakkundige reparatie en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies, dat is waar Bosch Car Service voor staat. Wereldwijd zijn er zo’n 16.000 Bosch Car Service autobedrijven. In Nederland zijn dat er circa 380. Dus of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, een onderhoudsbeurt of reparatie, u bent van harte welkom in ons autobedrijf.

 

Jos Bongers